KOLTUK ALTI TERLEME TEDAVİSİ
Koltuk Terlemeyle ilgili hastalıklar nasıl teşhis edilir?

Aşırı terlemenin kontrolünde muayene esnasında doktorunuz varsa tıbbı rahatsızlıklarınız hakkında bilgi alabilir, çeşitli testler yapılmasını isteyebilir. Bunlar arasında kan ve idrar testleri yer alabilir.

Koltuk Terleme nasıl tedavi edilir?

Terleme tıbbi sağlık problemleri nedeniyle ortaya çıkıyorsa öncellikle terlemeye sebep olan sağlık problemlerinin tedavisi gerçekleştirilir. Aşırı terleme tedavisi ise çeşitli yöntemler ile tedavi edilebilir. Cerrahi tekniklerinin yanı sıra cerrahi olmayan teknikleri de günümüzde oldukça yaygındır.

Koltuk Altı Terlemesinde toxin enjeksiyonu tedavisi nasıldır?

Cerrahi olmayan teknikler arasında toxiin enjeksiyonu tedavisi de yaygın olarak kullanılmaktadır. Toxin enjeksiyonu ile botulinum toksini enjekte edilerek ter bezlerini çalışmasını sağlayan ter sinirlerin hareketi kısıtlanır. Özellikle koltuk altı terlemelerinde toxin enjeksiyonu ile ter bezlerinin faaliyetleri geçici olarak durması sağlanır.

Terlemede toxin enjeksiyonu başka hangi bölgelere uygulanabilir?

Toxin enjeksiyonu tedavisi koltuk altı terlemesinin dışında el ve ayaklara da uygulanabilmektedir. Toxin enjeksiyonu tedavisi terlemede geçici bir çözüm sağlamaktadır. Yan etkisi olmayan bir operasyondur. Botulinum toksininin etkisi ortalama 1 yıl devam eder. Kişiden kişiye değişiklik gösteren bu süre kişinin yeniden terlemeye başlaması ile tekrarlanması gerekmektedir.

Koltuk AltıTerlemede toxin enjeksiyonu tedavisine nasıl hazırlanır?

Eğer toxin enjeksiyonu ile terleme tedavisi yaptırmak istiyorsanız, operasyona şu şekilde hazırlanabilirsiniz. Koltuk altı temizliğinizi yapmanız gerekmektedir. Koltuk altı tüylerinizi temizlemeniz gerekir. Koltuk altınıza herhangi bir kimyasal malzeme kullanmamanız gerekir. Hatta en az 24 saat öncesinden deodorant gibi kimyasal malzemeleri kullanmak ciltte hassasiyete neden olabilir.

WhatsApp BİLGİ AL
Şimdi Ara